Algemene
voorwaarden

De kleine lettertjes

Algemeen

Wie zijn wij

Hallo! Wij zijn Deyval, jouw (aanstaande) professionele partner in videoproducties, geluidstechniek, huisstijlvormgeving, branding en webdesign.

Deyval = t.n.v. Mitchell Verhoef & Daniel Baak

Vraagje? Stel ze ons gerust!

Master Mitchell: 085 – 2 399 399 / info@deyval.nl
Doener Daniel: 085 – 2 399 322 / daniel@deyval.nl

Langskomen? Je bent van harte welkom op Eenspan 10E 3897 AL Zeewolde! Maak een afspraak en dan zorgen we dat de koffie voor je klaar staat!

Handige nummers

  • KvK-nummer: 88220389
  • BTW-identificatienummer: NL864543657B01

Portemonneeregeltjes

Betalingen

Betalingen dienen binnen 14 dagen te gebeuren, tenzij anders afgesproken. Te laat met betalen? Kan gebeuren! Wij sturen je een vrijblijvende herinnering van een extra 14 dagen. Krijgen we geen reactie van je en is er geen betalingsregeling afgesproken? Oei, dan sturen wij je een aanmaning op basis van de wet incassokosten (WIK) gebaseerd op consumentenvorderingen. Die zijn als volgt opgesteld:

Portemonnee leeg en wordt deze aanmaning niet binnen drie werkdagen voldaan? Dan zal er 8% handelsrente per jaar worden berekend. Indien een betaling niet op tijd bij ons binnen is, heeft Deyval het recht om de diensten op te schorten. Ook als de factuur voor de betreffende dienst wel voldaan is, maar nog een andere openstaande factuur niet op tijd wordt voldaan, behoud Deyval het recht om andere diensten op te schorten.

Onze mooie aanbiedingen

Zo, die mooie prijs is in de pocket! Wees er wel snel bij, want alle offertes en aanbiedingen van Deyval zijn, tenzij anders afgesproken, 14 dagen geldig en is een eenmalig aanbod waaraan geen rechten kunnen worden ontleend voor toekomstige overeenkomsten. Ook zijn onze offertes indicatief en er kunnen geen rechten of verwachtingen aan worden ontleend.

Videoproducties, Fotografie & AV-techniek

Ruwe beelden

Die vette beelden die wij geschoten hebben? Het eindproduct mag je vrij delen, de ruwe beelden blijven in ons bezit en wij zijn vrij om deze te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wil je de andere geschoten beelden gebruiken die we niet voor het eindproduct hebben gebruikt? Vraag ons dan gerust om een extra montage en/of kleurbewerking!

Annuleringsregeling

Het overkomt iedereen weleens: de goudvis is verdronken en de productie kan niet meer doorgaan.

  • Indien de opdracht binnen 14 dagen voor aanvang van de werkzaamheden wordt geannuleerd, wordt 75% van de geofferde loonkosten van onze freelancers en 50% van de apparatuurkosten doorberekend.
  • Annulering van een opdracht binnen 7 dagen voorafgaand aan de werkzaamheden zal worden doorberekend tegen een tarief van 100% van de geofferde loonkosten en 50% van de apparatuurkosten.
  • Indien wij voor de opdracht gebruik diende te maken van ingehuurd materiaal, zullen deze kosten binnen 7 dagen voor 100% doorberekend worden.

Tarieven & overige kosten

  • Deyval rekent de standaardtarieven zoals afgesproken in de laatst gestuurde tarievenlijst, tenzij anders afgesproken.
  • Reistijden boven een uur per dag tellen mee als werkuren.
  • Bij niet aanwezig zijn van catering tijdens lunch/dinertijden rekent Deyval de kosten door naar de opdrachtgever.

Opslag van beelden

Wij filmen tot wel 6K RAW footage. Vet niet? Kost soms wel een paar terabyte aan opslag. Als service bewaren wij jouw vette foto- en videobeelden voor in ieder geval één jaar.

Aansprakelijkheid

‘Mic drop’. Het zal je vast een mooi applaus en gejuich opleveren. Toch werken wij met kwalitatief en tegelijkertijd kwetsbare materialen. Bij apparatuur waarvan vernemelijk is dat die kapot zijn gegaan door schuld van personen van de opdrachtgever, mag Deyval de reparatiekosten verhalen op de opdrachtgever (of haar verzekering). Indien dit niet aantoonbaar is, bijvoorbeeld door slijtage of onzorgvuldig vervoer, dient Deyval de reparatiekosten op zich te nemen en haar best te doen voor vervangend materiaal. Wel zo eerlijk 🙂

Webdesign

Auteursrecht- & Kopieschending

Al het door Reclamebureau Deyval vervaardigde materiaal mag zonder onze toestemming niet worden bewerkt of verwerkt in andere websites waarvoor het oorspronkelijk gemaakt is. Dat betekent:

  • Al onze vette ideeën, concepten of (proef)-ontwerpen blijft volledig bij Reclamebureau Deyval, tenzij wij een andere afspraak daarover hebben gemaakt. Houd je je niet aan onze regels van ons auteursrecht? Dan mag je van ons een naar redelijkheid geschatte schadevergoeding verwachten.
  • Reclamebureau Deyval behoudt het recht de door de uitvoering van de werkzaamheden toegenomen kennis voor andere doeleinden te gebruiken, voor zover hierbij geen vertrouwelijke informatie ter kennis van derden wordt gebracht.

Correctierondes & Aansprakelijkheid

Van ons krijg je 30 dagen de tijd om de website te beoordelen, te testen en alle onjuistheden aan ons door te geven. Reclamebureau Deyval is na 30 dagen, tenzij anders overeengekomen, niet aansprakelijk voor eventuele schade of onjuistheden die zich voordoen.

Website onderhoud

Elke website verdient zijn aandacht. Wij voeren onderhoud volgens het door jou gekozen gekozen pakket van onze website: www.deyval.nl/website-onderhoud.  

Gratis overstapregeling

Stap je over bij ons voor onderhoud en webhosting? Wij regelen de overstap van jouw webhosting en e-mailhosting helemaal voor jou! Dit doen wij gratis en wij zorgen dat je zoveel mogelijk ontzorgt wordt.

Contractduur & Opzegtermijn

We gaan je missen! Je komt toch wel bij ons terug? In beginsel geldt dat website onderhoud voor de duur van telkens een jaar wordt verlengd. Indien je het website onderhoudscontract wilt opzeggen, geldt er een opzegtermijn van 30 dagen alvorens het jaarcontract verloopt. Stuur ons even een mailtje of een belletje, dan gaan wij het voor je regelen.

Nog twijfels over de offerte?

Je kent het vast wel. Bij een grote investering wil je weten waar je aan toe bent. Dat willen wij ook als we met jou in zee gaan, want we hebben geen idee wat je wilt.

Als jij met ons wilt werken, willen we graag eerst in gesprek. Als het klikt en als we met een goede bak koffie erbij tot een concept komen, dan kunnen wij een voorstel doen en vertellen wat je precies van ons kunt verwachten. Je krijgt vooraf een vaste prijs en een overzicht wat je van ons mag verwachten.

Te hoog? Dan verzinnen we gewoon wat anders.
Te laag? Dan is het nu al een geslaagde samenwerking!

Detachering personeel

Leveringsvoorwaarden & Raamovereenkomst

Bij het aanvragen van AV-personeel via ons, gelden de volgende leveringsvoorwaarden. Bij het aangaan van een samenwerking met ons detacheringsbureau, dient er een raamovereenkomst te worden ondertekend. Bij het aanvragen van AV-personeel wordt er automatisch vanuitgegaan dat er akkoord wordt gegaan met onze leveringsvoorwaarden en tarieven zoals beschreven in de tarievenlijst, tenzij anders afgesproken.