Audioproducties

Van livestreams tot promotiefilms

Ben jij op zoek naar een bedrijfsfilm, promotievideo, instructievideo, productvideo of heb je een livestream nodig? Dan ben je bij reclamebureau Deyval aan het juist adres! Wij zorgen maar al te graag voor hoge kwaliteit videoproducties voor elke doelstelling. Wil je scoren met creatieve online videocontent en campagnes? Dan gaan we dat doen!

Videoproducties

Wij zorgen voor toffe online videocontent. Inhoudelijk. Kick. Creatief. Neem gerust contact op en wie weet spat jouw werk straks wel van elk scherm! Ready? Set. Action!

Wij maken videoproducties voor allerlei bedrijven en organisaties. We streven ernaar vlotte en krachtige video’s te maken die niet alleen worden begrepen, maar ook kijkers enthousiast maken. Video’s waarmee jouw doelstellingen worden behaald. Op een frisse en effectieve manier vertellen wij jouw verhaal. Samen bepalen we voor jouw videoproductie de juiste boodschap en uitvoering die nodig zijn om jouw beoogde doel te bereiken en jouw bedrijfsfilm, productvideo, animatie, video testimonial of aftermovie tot een succes te maken.

Ons reclamebureau

Van cameramannen tot editors en website-ontwerpers tot SEO-marketeers. Reclamebureau Deyval is meer dan een succesvol en ervaren reclamebureau. Natuurlijk zijn we sterk in de combinatie van strategie en creativiteit, maar even trots zijn we op onze in-house service.

Hoe we onze klanten al jarenlang steeds weer 7 dagen per week van dienst zijn met al hun vragen en uitdagingen? Gewoon, doen! Deyval is een groep creatieve professionals die praktisch, online en offline, ontwerpen en (video)content uitwerken naar een doeltreffend publiek voor jouw onderneming als merk. Als full service reclamebureau uit Zeewolde zetten we jouw onderneming op de kaart!
De wereld verandert snel en continue. Zeker op het gebied van communicatie is het snel schakelen en weten wat de markt beweegt. Doe je dat niet, dan ben je over een paar jaar ingehaald door al je concurrenten en is je achterstand lastig in te halen. Reclamebureau Deyval weet hoe je als merk sterk blijft en sterker wordt. Dus niet alleen voor nu, maar juist ook voor later.

Onze expertise

Gedreven door perfectionisme. Professioneel. Creatief. Doelgericht.

Meercamera

Op locatie of in de studio, met mobiele, vaste of remote regie: wij hebben alles in huis voor een succesvolle meercamera-productie.

Promotiefilm

Reclamebureau Deyval maakt korte, krachtige promotiefilms die jouw klanten bereiken

Bedrijfsfilm

Dé manier om jouw bedrijfsverhaal op originele wijze te vertellen aan jouw doelgroep.

Uitvaart

Een livestream, uitvaartvideo, begrafenisfilm, crematievideo professioneel laten maken. Onopvallend met cameramensen.

Livestream

Een live (meercamera)registratie? Wij beschikken over alle kennis en apparatuur om direct alle beelden mooi live over te brengen.

Dronebeelden

Vanuit de lucht ziet alles er mooier uit én het geeft jouw bedrijfsfilm of promotiefilm een extra creatieve invulling.

Animatievideo

Voor de mooiste graphics in je video of een duidelijke animatie om jouw verhaal te vertellen.

Videoclip

Shinen met jouw stem? Maak een videoclip en laat jezelf zien (en horen)!

Documentaire

In een prachtige documentaire laat je het hele verhaal van je bedrijf of jouw casus zien.

Live registraties

Live video is de ideale oplossing om jouw doelgroep toch te bereiken in de huidige maatschappij. Naast het noodzakelijke aspect is live video ook nog eens erg praktisch. Het is namelijk zeer effectief in het vermijden van onnodige vergaderingen, lange trainingsdagen of dikke informatieboeken. Deze methodes laten al snel de aandacht ontsnappen. Met een live video of webinar informeer jij jouw publiek op een vlotte manier.

Meercamera producties

Op locatie of in de studio, met mobiele, vaste of remote regie: wij hebben alles in huis voor een succesvolle meercamera-productie. Met de beste technieken, apparatuur, software en workflows ondersteunen we een breed scala aan audiovisuele producties. Van webcasts en dagelijkse talkshows tot grote live-events, voor elke productie hebben we een passende meercamera oplossing.

Promotiefilms & bedrijfsfilms

Aan de basis van een bedrijfsfilm en promotiefilm staat de identiteit van jouw organisatie of producten. De kernwaarden, missie en visie worden vertaald in een krachtige boodschap die concreet weergeeft waar de organisatie voor staat. Door bijvoorbeeld bij het maken van je bedrijfsfilm verschillende medewerkers aan het woord te laten, geef je een persoonlijke draai aan de boodschap. Hoe menselijker je je organisatie profileert, des te beter jouw klanten zich ermee kunnen identificeren.

Video zegt meer dan 1000 woorden

Video is aantrekkelijke en gemakkelijk te consumeren content. Zeker in een tijd waarin we overspoeld worden met enorme hoeveelheden informatie, biedt video een uitkomst om de aandacht van de kijker op te eisen. Een zeer groot deel van de marketeers past video al toe als marketingtool.

Videomarketing

Jouw video moet gezien worden, anders is het zonde van het geld en de moeite.
Videomarketing zorgt voor meer conversies. Maar hoe maar zorg je ervoor dat de video aanslaat bij jouw doelgroep?

Wat is het?

Met videomarketing zet je online video in om je doelgroep te bereiken en aan je te binden. Video is een populair en effectief medium voor bedrijven, maar het is wel belangrijk om deze op een effectieve manier te delen met de doelgroep op verschillende kanalen. Deyval maakt hiervoor gebruik van de meest recente wetenschap en trends.

Resultaten

Wanneer we een video maken, zorgen we er ook voor dat hij wordt gezien. Dat klinkt als een open deur, maar in de praktijk zien we het nog vaak misgaan. Videoproductie is één ding, het verspreiden ervan een tweede. Daarom nemen wij de distributie al mee vanaf het begin en adviseren wij jou hoe jij jouw mediakanalen het beste kunt inrichten.

Online distributie

Online video is het nieuwe TV kijken. De vraag naar videocontent neemt toe. Online, maar dan vooral op social media. Mensen hebben behoefte aan meer dan alleen ‘plaatjes kijken. Daarom verzorgen wij na het maken van de video, ook de distributie. Dit kan op verschillende kanalen: YouTube, Vimeo, Facebook, Snapchat, Instagram en uiteraard ook jouw website.

Psychologie

Beelden worden sneller opgenomen en beter onthouden dan tekst. Dat verklaart de kracht van video. Maar om jouw doelgroep het beste te bereiken zijn dit de essentiële aspecten die we in jouw video stoppen:
1. Motivatie (laten ontstaan van behoefte)
2. Capaciteit (is de klant bereidt om iets te doen?)
3. Prompts (ook wel triggers genoemd)

We create what
you imagine.

Creatieve basis

Wij maken videoproducties in de breedste zin van het woord. Geheel in jouw eigen huisstijl, natuurlijk! Daarnaast bieden we ondersteuning bij video marketing voor een effectieve inzet van jouw videoproductie. Niet op zoek naar een bedrijfsfilm, aftermovie, productvideo, video testimonial of animatie? Dan zijn we benieuwd naar jouw ideeën!

Mitchell Verhoef

Video- en dronespecialist

Strategische inzet

We creëren effectieve strategieën, krachtige identiteiten, interacties en memorabele ervaringen om mensen te verbinden met merken en organisaties. Wij bedenken het concept, regelen de perfect passende muziek en voice-over en zetten alle beelden naadloos in elkaar zodat het hele verhaal klopt.

Mikal Banger

Strategisch manager

Een merk dat werkt

Vanuit de lucht ziet alles er mooier uit én het geeft jouw bedrijfsfilm of promotiefilm een extra creatieve invulling. Onze dronepiloten van Deyval zijn in staat om prachtige videobeelden op te nemen van bijvoorbeeld jouw bedrijf. Wij beschikken over een ervaren team van uit de reclame-, foto-, film- en muziekbranche die jouw onderneming op de kaart zetten!

Creating something
eye-catching.

Video's voor bedrijven

Reclamebureau

Video van A tot Z

Sorry voor tekstschrijvers, maar beelden zeggen toch echt meer dan duizend woorden. Wil je een nieuw product lanceren, een ingewikkeld proces uitleggen, theatervoorstelling laten verfilmen, een (reclame-)oproep doen of je merkwaarden communiceren? Dan zit de oplossing bij video!

Reclamebureau

Sterke, mooie en effectieve beelden

We creëren effectieve strategieën, krachtige identiteiten, interacties en memorabele ervaringen om mensen te verbinden met merken en organisaties. Wij bedenken het concept, regelen de perfect passende muziek en voice-over en zetten alle beelden naadloos in elkaar zodat het hele verhaal klopt.

Reclamebureau

We shoot and edit

6 camera’s nodig voor jouw (live) registratie of theater-voorstelling? Of een high-end 4K-camera met belichting voor de perfecte bedrijfsfilm? En een drone voor de finishing touch? Met ons apparatuur kunnen wij vanuit meerdere standpunten dynamiek in het beeld brengen. Zo mist de kijker geen moment en haakt niet af!

Creeër een geweldig pakket van reclamemiddelen

Geen tijd voor of kennis van effectieve reclame? Besteed het uit! Onze missie is om jouw onderneming sterk in de markt te zetten door sterk ontworpen websites, reclamecampagnes en videoproducties met bijbehorende videomarketing. Samen sta je sterker. Doe het dus vooral niet alleen! Onze specialisten staan voor je klaar.
Website vormgeving
Laat je beste indruk achter. Jouw website is het eerste en niet ook het laatste contact met jouw doelgroep.
Videoproductie & marketing
Het filmen van livestreams, theatervoorstellingen en uitvaarten ​tot commercials en bedrijfsfilms.
Online marketing & Branding
Verover de markt door jouw merk, product of dienst doeltreffend in de markt te laten positioneren.