Audioverhuur

Geluidsapparatuur huren van feesten tot congressen

Zet een onvergetelijke ervaring neer

Bij Deyval begrijpen we de kracht van geluid en de rol die hoogwaardige audioapparatuur speelt bij het maken van onvergetelijke ervaringen. Of je nu een klein privéfeest, een zakelijke bijeenkomst, een concert, een bruiloft of een ander evenement organiseert, wij zijn er om ervoor te zorgen dat het geluid perfect is.

Contactgegevens

Contactgegevens:

Planning:

Administratiegegevens:

Studio- & Kantooradres:

Eenspan 10E
3897AL Zeewolde

Reserveer nu

Audio & Muziek

Geluidsapparatuur

Bij ons kun je hoogwaardige geluidsapparatuur huren voor elk evenement. Van feesten en bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten en bands, wij verhuren professionele audio-oplossingen op maat. Onze betrouwbare apparatuur en deskundige ondersteuning zorgen voor een indrukwekkende geluidservaring. Maak van jouw volgende evenement een succes met onze verhuurservice voor geluidsapparatuur.

Presentaties

Flexibele verhuurtermijnen

Of je nu apparatuur nodig hebt voor een paar uur, een dag, een weekend, of zelfs voor een langere periode, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat verschillende situaties en projecten vragen om verschillende verhuurtermijnen, en daarom bieden wij flexibele opties die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en schema.

Hulp nodig?

Deskundig advies

Wanneer je met ons samenwerkt, kun je rekenen op meer dan alleen advies over apparatuurkeuze. Ons team zal je ook helpen bij het plannen van de logistiek, het optimaliseren van de inzet van de apparatuur en het beheren van de verhuurtermijnen. We geloven in het leveren van een uitgebreide service die verder gaat dan alleen de verhuur van apparatuur, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw project soepel verloopt en succesvol wordt afgerond.

Volledige ontzorging

Levering en installatie

Ons team geeft 24/7 ondersteuning, zodat je ten alle tijden op ons kunt rekenen. Als er tijdens je evenement onverwachte technische problemen optreden, staan onze technici klaar om snel te reageren en oplossingen te bieden, zodat je evenement zonder enige hapering kan doorgaan.

Wat onze klanten zeggen

De algehele AV-levering voor conferentiesessies verliep soepel en je hebt goed werk verricht bij het beheren van de microfoons van de sprekers en het schakelen tussen dia's. Ook uw hulp bij het op korte termijn regelen van extra tv-schermen werd zeer op prijs gesteld. Wij hebben met veel plezier met uw team samengewerkt en waarderen uw steun.
Lorraine
Event Delivery Specialist
Tijdens de opbouw van het evenement was het team van Deyval uiterst bekwaam en punctueel. Ze werkten nauw samen met andere leveranciers en zorgden ervoor dat alles perfect op elkaar aansloot. De kwaliteit van het geleverde materiaal en de technische apparatuur was van topklasse, en hun aandacht voor detail was indrukwekkend.
Anna
Commercial Director
Ik had onlangs het genoegen om samen te werken met Deyval voor een groot evenement en ik kan met oprechtheid zeggen dat ze onze verwachtingen overtroffen. Vanaf het allereerste contact tot het einde van het evenement, waren ze professioneel, efficiënt en leverden ze uitstekende service.
Nicole
Projectmanager

Waarom kiezen voor ons?

De juiste mensen hebben bij jouw event is van uiterste belang. Zoals ze zeggen: “You never get a second chance to make a first impression.” Hier zijn onze voordelen op een rij:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Ons team staat voor je klaar! Bakkie doen?

Onze expertise

Jouw event uitbesteden?

Image hover effect image

Fysieke
Events ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Hybride
Events ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Creative
Content ➜

Lees meer >>>