AV-techniek bedrijfsfeest

AV-techniek
bedrijfsfeest

Specialist in audiovisuele techniek bij bedrijfsfeesten

Zet een onvergetelijk bedrijfsfeest neer

Bij Deyval begrijpen we de kracht van beeld, licht en geluid en de rol die hoogwaardige apparatuur speelt bij het maken van onvergetelijke evenementen. Of je nu een personeelsfeest, een zakelijke bijeenkomst, of een ander evenement organiseert, wij zijn er om ervoor te zorgen dat de techniek perfect is.

Evenemententechniek

Beeld, licht en geluid

Maak indruk met jouw bedrijfs. Deyval verzorgt de audiovisuele ondersteuning voor verschillende evenementen, van groot tot klein. Wij bieden totaaloplossingen op maat met geluid, videoverbindingen en ervaren AV-technici. Wij ontzorgen, verbinden en koppelen al jouw audiovisuele uitingen, zodat jouw personeel de ultieme ervaring beleeft.

Waarom kiezen voor ons?

De juiste mensen hebben bij jouw event is van uiterste belang. Zoals ze zeggen: “You never get a second chance to make a first impression.”

Deyval is dan ook hét toonaangevend evenemententechniek bureau voor corporate events. Wij voorzien hoogwaardige events van technische expertise en ondersteuning die er nodig is. Met een glimlach!

Onze gedrevenheid om uit te blinken in elke fase van het evenement, van planning tot uitvoering, wordt aangedreven door onze passie voor perfectie.

Onze missie is dan ook om eventmanagers te ondersteunen bij het creëren van onvergetelijke bedrijfsevenementen, zodat zij die met vertrouwen en trots kunnen presenteren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen? Ons team staat 24/7 voor je klaar!

Klaar om jouw bedrijfsfeest naar nieuwe hoogten te brengen?

Jaar ervaring
0
Eventmanagers ontzorgt
0 +
Technici in ons netwerk
0 +
Projecten per jaar
0

Deze bedrijven waren jou voor

Contactgegevens

Contactgegevens:

Planning:

Studio- & Kantooradres:

Eenspan 10E
3897AL Zeewolde

Offerte aanvragen