Download gratis e-book

Foutloze audiovisuele evenemententechniek

Hoe je in 6 stappen elk technisch
mankement voor bent

“Wellicht het meest praktische STAPPENPLAN ooit geschreven om jezelf als evenementenplanner naar het volgende niveau te tillen voor audiovisuele techniek.”

“Huidige klanten gaan door het dak en nieuwe opdrachtgevers vragen steeds meer specifiek naar mij omdat ze weten dat het goed zit.”

“Dit boek bevat onze beste praktijken van ‘planning waar je op aan kunt’ tot ‘onmisbare aftercare’. Via deze methode maken wij talloze merkambassadeurs, al vanaf 2012.”

Bewezen methode:
Meer dan 100+ eventmanagers ontzorgt met deze checklist!
Eventmanager Jessie
“Dit e-book heeft me echt geholpen om voorbereid te zijn. De 6 stappen zijn eenvoudig te volgen en hebben mijn evenementen naar een hoger niveau getild!”

Jessie

Eventmanager
Eventmanager 1
“Dit heeft mijn professionele carrière als eventmanager 180 graden omgedraaid. Echt een aanrader voor elke planner die door wil groeien in zijn carrière.”

Steven

Eventmanager
Eventmanager 2
“Ik was constant bezorgd over technische problemen die mijn evenementen zouden kunnen verpesten, maar dankzij dit e-book voel ik me veel zekerder.”

Leonie

Eventmanager

Waarom mankementen het nr. 1 probleem is van eventmanagers

“Wat als je kan garanderen dat elk evenement foutloos verloopt?”

Dit is de vraag die Mitchell en Daniel zichzelf stelden in 2020. Dit direct na coronacrisis toen veel ‘beunhaas’-bedrijven juist ineens groeiden, maar de kwaliteit naar beneden ging door veel kinderziektes en onervarenheid.

Een ding was duidelijk, audiovisuele techniek moest beter kunnen.

Door de groeiende vraag aan evenementen hebben we gerealiseerd dat de grootste reden dat Deyval in deze tijd nog bestaansrecht had, kwam om onze perfectionistische en flexibele houding voor foutloze evenemententechniek.
Inmiddels hebben wij onze methode keer op keer aangepast en verbeterd en hebben we voor onszelf goede methodes ontwikkeld voor de samenwerking met eventmanagers.

Ineens werden evenementen en contact hebben met opdrachtgevers leuk! Als je kwaliteit levert, dan willen mensen eenmaal met jou werken.

Over de succesvolle AV-specialisten

80% van de B2B-kopers baseert aankoopbeslissingen op ‘directe of indirecte klantervaring’
Bij een slechte ervaring wilt niet alleen de klant 70% van de keren niet meer met jou werken, maar waarschuwen ze vaak ook anderen om niet met jou te werken.
 
Het blunderen op live evenementen is zonder enige twijfel de grootste reden waarom evenementen planners hun opdrachtgevers verliezen. 
Het hebben van een goed plan is dan ook de sleutel om te zorgen voor een hogere klanttevredenheid en groei voor jouw bedrijf.
 
          In de praktijk horen we dat veel eventmanagers hier nog geen structuur en geen concreet plan van aanpak voor hebben!
 
En dat is jammer, maar ook begrijpelijk. Vele eventmanagers hebben beperkt verstand van audiovisuele techniek en dan is het ook heel spannend om er echt de diepte mee in te gaan.
 
Toch is het allemaal uiteindelijk niet zo lastig en kan je er goed grip op krijgen! En ook al doe je het niet zelf is het ontzettend belangrijk om er wel vanaf te weten zodat je de juiste AV partner kan kiezen.
 
Wij hebben dagelijks evenementen met ons team van meer dan 250 audiovisuele specialisten en draaien meer dan 890 showdagen per jaar.
Wij zijn in contact met onze klanten in het gehele proces van A-Z en hebben onze methodes uitgewerkt en steeds weer verbeterd.
 
Vanuit deze kennis en ervaring nemen we jou graag mee hoe jij een foutloos proces van A-Z op kan zetten als het gaat om jouw audiovisuele techniek zodat jouw klanten in 1 keer jouw ambassadeurs zullen worden!

E-book

Foutloze evenemententechniek?