Corporate Events

Audiovisuele oplossingen voor bedrijfsfeesten & congressen

Zet een onvergetelijke ervaring neer

Ervaren geluidstechnici met een glimlach en bijbehorende professionele apparatuur van
A-kwaliteit. Dat is waar wij voor staan als totaalproducent van jouw audio- en videotechniek.
Wij staan voor je klaar. Let’s go!

Contactgegevens

Contactgegevens:

Planning:

Administratiegegevens:

Studio- & Kantooradres:

Eenspan 10E
3897AL Zeewolde

Contactformulier

Eventtechniek

Zakelijke evenementen

Organiseer je een evenement, maar ben je niet thuis in de techniek? Deyval verzorgt de audiovisuele ondersteuning voor verschillende evenementen, van groot tot klein. Wij bieden high-end totaaloplossingen op maat met microfoons, geluid, videoverbindingen en ervaren AV-technici.

Live verbinding

Videotechniek

Verbinden is key. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of seminar voor zakelijke relaties, een training of een congres voor jouw deelnemers. Wij ontzorgen, verbinden en koppelen al jouw visuele uitingen op alle schermen. Daag ons uit om kwalitatieve livestreams en andere beeldverbindingen te verzorgen op alle mogelijke locaties.

Sterk geluid

Geluidstechniek

Kleine of grote evenementen, Deyval ondersteunt de gehele geluidstechniek. Goede verstaanbaarheid is van groot belang, zowel bij spraak als bij zang. Met onze gedreven en ervaren audiotechnici en high-end geluidsapparatuur realiseren wij een professioneel event.

Wat onze klanten zeggen

De algehele AV-levering voor conferentiesessies verliep soepel en je hebt goed werk verricht bij het beheren van de microfoons van de sprekers en het schakelen tussen dia's. Ook uw hulp bij het op korte termijn regelen van extra tv-schermen werd zeer op prijs gesteld. Wij hebben met veel plezier met uw team samengewerkt en waarderen uw steun.
Lorraine
Event Delivery Specialist
Tijdens de opbouw van het evenement was het team van Deyval uiterst bekwaam en punctueel. Ze werkten nauw samen met andere leveranciers en zorgden ervoor dat alles perfect op elkaar aansloot. De kwaliteit van het geleverde materiaal en de technische apparatuur was van topklasse, en hun aandacht voor detail was indrukwekkend.
Anna
Commercial Director
Ik had onlangs het genoegen om samen te werken met Deyval voor een groot evenement en ik kan met oprechtheid zeggen dat ze onze verwachtingen overtroffen. Vanaf het allereerste contact tot het einde van het evenement, waren ze professioneel, efficiënt en leverden ze uitstekende service.
Nicole
Projectmanager

Waarom kiezen voor ons?

De juiste mensen hebben bij jouw event is van uiterste belang. Zoals ze zeggen: “You never get a second chance to make a first impression.” Hier zijn onze voordelen op een rij:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Ons team staat voor je klaar! Bakkie doen?

Onze expertise

Jouw event uitbesteden?

Image hover effect image

Fysieke
Events ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Hybride
Events ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Green screen
Studio ➜

Lees meer >>>