Creating something
eye-catching.

Videoproducties

We shoot and edit

6 camera’s nodig voor jouw (live) registratie of theater-voorstelling? Of een high-end 4K-camera met belichting voor de perfecte bedrijfsfilm? En een drone voor de finishing touch? Met ons apparatuur kunnen wij vanuit meerdere standpunten dynamiek in het beeld brengen. Zo mist de kijker geen moment en haakt niet af!

Reclamebureau

Sterke, mooie en effectieve beelden

We creëren effectieve strategieën, krachtige identiteiten, interacties en memorabele ervaringen om mensen te verbinden met merken en organisaties. Wij bedenken het concept, regelen de perfect passende muziek en voice-over en zetten alle beelden naadloos in elkaar zodat het hele verhaal klopt.

Soorten video's voor
particulieren

Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren zijn onze cameramannen
gespecialiseerd in een groot aantal soorten producties.

Trouwerij

De huwelijksdag: een unieke dag vol geluk een liefde. Een dag die onvergetelijk is. Een dag die een bruidspaar nog talloze keren opnieuw zou willen beleven. En dankzij Deyval is dit mogelijk! Wij laten u het trouw gevoel oneindig herbeleven door een unieke en persoonlijke bruiloftsvideo.

Uitvaart

Een uitvaart laten filmen? Wij leggen op een professionele en integere wijze een uitvaart op video. In overleg kan er bepaald worden wat er in beeld wordt gebracht. Wij gaan zo onopvallend mogelijk te werk. Het video-materiaal wordt vervolgens gemonteerd tot een dierbare herinnering. Zie voorbeeld.

Videoclip

Elk muzieknummer heeft zijn eigen style en tempo en vraagt daarom om een speciale bijpassende videoclip. Op bijna elke locatie(s) is het mogelijk om een toffe videoclip op te laten nemen. Ook met weinig budget kan er een professionele videoclip geproduceerd worden. Daarom denken wij graag met je mee!

Feestjes & aftermovies

Hiep hiep.. hoera! Jouw feestje is een extra feest waard, dus waarom dit niet (live) op laten nemen? Een aftermovie is bedoeld om de sfeer krachtig over te laten komen. Zo’n aftermovie is daarom ook het krachtigste marketing-middel voor de volgende editie van een evenement.

Theater & musical

Schoolmusical laten filmen of een theater-voorstelling? Met ons videoteam en meerdere camera’s (tot wel 12!) zetten wij alles totaal en gedetailleerd in beeld. Meerdere camera-standpunten brengen dynamiek in het beeld. De registratie kan op een uniek ontworpen DVD of online als bestand geleverd worden.

Iets anders laten filmen?

Staat hier niet bij wat je zoekt? Onze videospecialisten zijn tot bijna alles in staat, dus stel gerust je vraag of wij iets kunnen filmen! Voor een bakkie met een koekje komen wij ook graag langs voor een gesprek.

We've got what it takes

Alles wat je nodig hebt. Alles wat je zou wensen. Alles wat wij kunnen.

cameraman zeewolde

ENG/Meer-camera

Productvideo zeewolde

Productvideo & commercial

Video editing zeewolde

Bedrijfsfilm & promotiefilm

Animatievideo zeewolde

Video-editing & Sound design

Videoclip zeewolde

Videoclip & muziekvideo

Videomarketing Zeewolde

Videomarketing

Live registratie zeewolde

Live registratie

Testimonial zeewolde

Testimonial

Aftermovie zeewolde

Aftermovie

Dronevideo zeewolde

Dronebeelden

Video's voor bedrijven

Reclamebureau

Video van A tot Z

Sorry voor tekstschrijvers, maar beelden zeggen toch echt meer dan duizend woorden. Wil je een nieuw product lanceren, een ingewikkeld proces uitleggen, theatervoorstelling laten verfilmen, een (reclame-)oproep doen of je merkwaarden communiceren? Dan zit de oplossing bij video!

Met een promotiefilm kunt u aandacht vragen voor uw product, service of dienst. Een promotiefilm maken helpt u om in korte tijd uw verhaal te vertellen en overtuigt uw publiek van datgene waar u in gelooft.

Bij een promotiefilm laten maken ligt de focus meer op de executie van de productie. Deyval zorgt in samenwerking met de klant alles van A tot Z. Denk aan de brainstormsessie, het script, voice-over, draaiboek en de storytelling/storyboard waarin shots van tevoren worden uitgedacht.

We creëren effectieve strategieën, krachtige identiteiten, interacties en memorabele ervaringen om mensen te verbinden met merken en organisaties. Wij bedenken het concept, regelen de perfect passende muziek en voice-over en zetten alle beelden naadloos in elkaar zodat het hele verhaal klopt.

Een bedrijfsfilm laten maken door Deyval is dé manier om uw verhaal op originele wijze te vertellen. Door middel van een bedrijfsvideo kun je een verhaal overbrengen naar de klant waardoor zij een beeld krijgen van wat uw bedrijf doet, op welke manier en waarom dit bijzonder is.

Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld construeren van uw organisatie óf u kunt grote aantallen werknemers en/of efficiënt informeren over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen uw bedrijf. Je maakt niet alleen een goede indruk, maar je komt ook professioneler over naar de buitenwereld.

Opscheppen kunnen we allemaal. Alleen werkt dat in dit ”nuchtere” landje vaak averechts. Veel beter kun je (een belangrijk) iemand over jou laten vertellen doormiddel van een testimonial (ook wel: referentiefilm) laten maken met voorbeelden van recensies. Hierdoor krijgt de doelgroep niet alleen te horen hoe goed je iets hebt gedaan, ook zien zij gelijk het resultaat waar over gesproken wordt.

Tevens kunnen de referentievideo’s ook effectief worden gebruikt in een bedrijfsfilm of een promotiefilm. Door de kijkers het gevoel te laten geven dat je professioneel en kwalitatief werk aflevert, haal je klanten over de drempel om een dienst en/of product af te nemen.

De zoektocht naar nieuw personeel blijft een kostbare en tijdrovende klus. Een wervingsvideo laten maken kan ervoor zorgen dat geschikte kandidaten naar u toe komen in plaats van andersom. Als wij een wervingsvideo maken dan zorgen wij dat de video opvalt, enthousiasmeert en motiveert tot het solliciteren. Daarnaast kan je de wervingsvideo hergebruiken voor als er weer een vacature vrij komt op die positie.

Een wervingsvideo laten maken kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een dagje bij je langskomen op kantoor om één of meerdere werknemers te filmen die vertellen over hun baan of de functie die vrij komt. Of we kunnen dat interview gebruiken voor quotes waar we motiverende shots van de werkzaamheden en het bedrijf zelf monteren.

Zoals eerder al gezegd: Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Een instructiefilm maken is één van de meest effectieve manieren om iets duidelijk te maken. Als een foto meer zegt dan 1000 woorden, ga dan maar eens na hoeveel een film zegt van 25 foto’s per seconde. Dit zorgt ervoor dat u met één video alles kan uitleggen.

Niet voor niets worden dit soort video’s veel gebruikt in vliegtuigen, bussen en in musea. Ook kunnen instructiefilms tijd en geld besparen, aangezien je zo voor een grote groep in één keer iets kunt uitleggen. Daarnaast kunnen instructievideo’s op pauze gezet worden en zo vaak bekeken worden als nodig is.

Hoe leg je bijvoorbeeld uit hoe je een auto moet inparkeren? Nou, zo dus!

Heb je een lang project, plan of verhaal om te vertellen? Een documentaire is dan dé vorm om jouw verhaal over te brengen. Deyval geeft met een docu een beeld uit de realiteit. Dit kan bijvoorbeeld op politiek, wetenschappelijk, maatschappelijk of bedrijfsvlak zijn.

Een bedrijfsdocumentaire, is niet zomaar een bedrijfsfilm waarin je een paar producten langs laat komen of de directeur aan het woord laat. In een documentaire laat je het hele verhaal van je bedrijf zien.

Een documentaire is meestal (flink) langer dan een standaard bedrijfsfilm. Daarmee heb je de tijd om echt nieuwe dingen te vertellen over je bedrijf. Je bedrijf krijgt hierdoor een menselijker gezicht, wat klanten graag zien.

Videomarketing

We creëren effectieve strategieën, krachtige identiteiten, interacties en 
memorabele ervaringen om mensen te verbinden met merken en organisaties.

Wat is het?

Met videomarketing zet je online video in om je doelgroep te bereiken en aan je te binden. Video is een populair en effectief medium voor bedrijven, maar het is wel belangrijk om deze op een effectieve manier te delen met de doelgroep op verschillende kanalen. Deyval maakt hiervoor gebruik van de meest recente wetenschap en trends.

Resultaten

Wanneer we een video maken, zorgen we er ook voor dat hij wordt gezien. Dat klinkt als een open deur, maar in de praktijk zien we het nog vaak misgaan. Videoproductie is één ding, het verspreiden ervan een tweede. Daarom nemen wij de distributie al mee vanaf het begin en adviseren wij jou hoe jij jouw mediakanalen het beste kunt inrichten.

Online distributie

Online video is het nieuwe TV kijken. De vraag naar videocontent neemt toe. Online, maar dan vooral op social media. Mensen hebben behoefte aan meer dan alleen ‘plaatjes kijken. Daarom verzorgen wij na het maken van de video, ook de distributie. Dit kan op verschillende kanalen: YouTube, Vimeo, Facebook, Snapchat, Instagram en uiteraard ook jouw website.

Psychologie

Beelden worden sneller opgenomen en beter onthouden dan tekst. Dat verklaart de kracht van video. Maar om jouw doelgroep het beste te bereiken zijn dit de essentiële aspecten die we in jouw video stoppen:
1. Motivatie (laten ontstaan van behoefte)
2. Capaciteit (is de klant bereidt om iets te doen?)
3. Prompts (ook wel triggers genoemd)

It's all about music.

50% video + 50% audio = 200% succes.

Één geheel

Actie, drama, vrolijk of juist heel klassiek? Beeld en geluid horen afhankelijk bij elkaar, ze verdienen dan ook allebei evenveel aandacht. Muziek helpt om meer impact te maken op de kijkers. En dat vergroot weer de naams-bekendheid van jouw merk!

Voice-over

Vriendelijk, serieus, spannend of lekker opgewekt? Een goede stem bij een voice-over maakt het verschil om je boodschap over te brengen aan de kijkers. Met onze ervaring en netwerken gaan wij bij elk project op zoek naar de meest bijpassende stem.

Muziek & geluid

Wij kunnen licenties afnemen van een grote database voor professionele muziek, óf wij maken deze zelf in onze studio om jouw video nóg unieker te maken. Zo zorgen wij dat video en geluid naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Luchtbeelden

Drone-opnames van kwaliteit.

Vanuit de lucht ziet alles er mooier uit én het geeft jouw bedrijfsfilm of promotiefilm een extra creatieve invulling. Onze dronepiloten van Deyval zijn in staat om prachtige videobeelden op te nemen van bijvoorbeeld jouw bedrijf. Wij beschikken over een ervaren team van uit de reclame-, foto-, film- en muziekbranche die jouw onderneming op de kaart zetten!

Videoproductie Zeewolde dronevideo

Play

Watch

Listen

Enkele cases

Wij maken het web een betere plek!

Videoproductie Zeewolde uitvaart

Uitvaartvideo M. Medik

Het beste halen tijdens de Coronatijden

Theaterpromo Heel Holland Lacht

with the star
Videoproductie Zeewolde

Televisieprogramma HK13

Videoproductie Zeewolde

Video Sinterklaasintocht Harderwijk

Meercamera registratie 2019
Videoproductie Zeewolde

Afscheidsdienst livestream

Uitvaart
Videoproductie Zeewolde DYTG

Aftermovie DYTG 2018

Dutch Youtube Gathering
Videoproductie Zeewolde

Concert Karin Bloemen

Meercamera registratie
Videoproductie Zeewolde

Meercamera registratie Dolfinarium

Volkskerstzang
Open chat
Hi! Vragen of hulp nodig? Stel ze gerust!