Fysieke Events

Audiovisuele oplossingen voor bedrijfsfeesten & congressen

Eventtechniek

Zakelijke evenementen

Organiseer je een evenement, maar ben je niet thuis in de techniek? Deyval verzorgt de audiovisuele ondersteuning voor verschillende evenementen, van groot tot klein. Wij bieden high-end totaaloplossingen op maat met microfoons, geluid, videoverbindingen en ervaren AV-technici.

Live verbinding

Videotechniek

Verbinden is key. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of seminar voor zakelijke relaties, een training of een congres voor jouw deelnemers. Wij ontzorgen, verbinden en koppelen al jouw visuele uitingen op alle schermen. Daag ons uit om kwalitatieve livestreams en andere beeldverbindingen te verzorgen op alle mogelijke locaties.

Sterk geluid

Geluidstechniek

Kleine of grote evenementen, Deyval ondersteunt de gehele geluidstechniek. Goede verstaanbaarheid is van groot belang, zowel bij spraak als bij zang. Met onze gedreven en ervaren audiotechnici en high-end geluidsapparatuur realiseren wij een professioneel event.

Waarom kiezen voor ons?

De juiste mensen hebben bij jouw event is van uiterste belang. Zoals ze zeggen: “You never get a second chance to make a first impression.” Hier zijn onze voordelen op een rij:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Ons team staat voor je klaar! Bakkie doen?

Onze diensten

Andere Events

Image hover effect image

Hybride
Events ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Green Screen
Studio ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Creative
Content ➜

Lees meer >>>