Geluidsman huren

Geluidsman
huren

Ervaren, gedreven en professionele geluidstechnici voor jouw event

De juiste persoon, op de juiste plaats

Bij Deyval begrijpen we de kracht van beeld, licht en geluid en de rol die hoogwaardige apparatuur speelt bij het maken van onvergetelijke evenementen. Of je nu een personeelsfeest, een zakelijke bijeenkomst, of een ander evenement organiseert, wij zijn er om ervoor te zorgen dat de techniek perfect is.

Ervaren & gedreven

Geluidsman huren

Maak indruk met jouw bedrijfsevenement. Deyval verzorgt de audiovisuele ondersteuning voor verschillende evenementen, van groot tot klein. Wij bieden totaaloplossingen op maat met geluid, videoverbindingen en ervaren AV-technici. Wij ontzorgen, verbinden en koppelen al jouw audiovisuele uitingen, zodat jouw zakelijk event de ultieme ervaring beleeft.

Waarom kiezen voor ons?

De juiste mensen hebben bij jouw event is van uiterste belang. Zoals ze zeggen: “You never get a second chance to make a first impression.”

Deyval is dan ook hét toonaangevend evenemententechniek bureau voor corporate events. Wij voorzien hoogwaardige events van technische expertise en ondersteuning die er nodig is. Met een glimlach!

Onze gedrevenheid om uit te blinken in elke fase van het evenement, van planning tot uitvoering, wordt aangedreven door onze passie voor perfectie.

Onze missie is dan ook om eventmanagers te ondersteunen bij het creëren van onvergetelijke bedrijfsevenementen, zodat zij die met vertrouwen en trots kunnen presenteren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen? Ons team staat 24/7 voor je klaar!

Klaar om jouw event naar nieuwe hoogten te brengen?

Jaar ervaring
0
Eventmanagers ontzorgt
0 +
Technici in ons netwerk
0 +
Projecten per jaar
0

Deze bedrijven waren jou voor

Contactgegevens

Contactgegevens:

Planning:

Studio- & Kantooradres:

Eenspan 10E
3897AL Zeewolde

Geluidsman nodig?