Green Screen Studio

Online evenementen & Creatieve content

Belevingen creëren

Eindeloze mogelijkheden

Even naar Mars, rondlopen tussen de dino’s, een aantal jaar de toekomst in en dan weer naar huis? Of gewoon een zakelijk event waarbij jij jouw kijkers op een interactieve manier kunt betrekken. Bij ons op kantoor in Zeewolde hebben wij een green screen studio met alle faciliteiten om jouw online event of bedrijfsvideo tot een succes te maken!

Before After

Virtuele studio

Online evenementen

Onze grote green screen studio is uitermate geschikt om te gebruiken voor livestreaming van online events zoals podcasts, talkshows en corporate webinars. Organiseer je een evenement, maar ben je niet thuis in de techniek? Deyval verzorgt de audiovisuele ondersteuning voor jouw online event. Wij bieden totaaloplossingen op maat met green screen videoverbindingen en ervaren AV-technici.

Full service van A tot Z

In-house apparatuur

De green screen studio is kaal te huur (inclusief regieruimte, kantoorruimte en toiletten), maar we beschikken ook over alle benodigde apparatuur. Denk aan verschillende camera’s, schakelapparatuur, lampen en softwarepakketten. Tevens kunnen wij het juiste personeel leveren voor creatieve commercials, videoclips of voor technische online evenementen.
Centraal gelegen locatie
Goede catering mogelijk
Gratis & Snel internet
Kant- en klare belichting

Waarom kiezen voor ons?

De juiste mensen hebben bij jouw event is van uiterste belang. Zoals ze zeggen: “You never get a second chance to make a first impression.” Hier zijn onze voordelen op een rij:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Ons team staat voor je klaar! Bakkie doen?

Onze diensten

Andere Events

Image hover effect image

Fysieke
Events ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Hybride
Events ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Creative
Content ➜

Lees meer >>>