Hybride Events

De wereld met elkaar verbinden

Fysiek & online

Verbinding met online publiek

Vergroot jouw publiek door online en offline met elkaar te verbinden. Deyval gaat verder dan een livestream door te focussen op interactie en beleving. Vanaf verschillende locaties vergroten wij door high-end audiovisuele oplossingen het bereik en de betrokkenheid van jouw publiek.

Innovatieve mogelijkheden

Waarom hybride?

Het overbrengen van jouw boodschap is niet meer locatiegebonden. Deyval verbindt een fysiek evenement met een online event voor de luisteraars thuis. Dit verzorgen wij door video- en audiospecialisten zodat jij een groter publiek bereikt. Denk aan livestreams waarbij het publiek ook digitaal jouw fysieke event kan bijwonen. Dit zorgt voor een groter publiek én kostenverlaging.

Hybride oplossingen

Video- & geluidstechniek

Verbinden is key. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of seminar voor zakelijke relaties, een training of een congres voor jouw (online) deelnemers. Wij ontzorgen, verbinden en koppelen al jouw audiovisuele uitingen op alle schermen. Daag ons uit om kwalitatieve livestreams en andere beeldverbindingen te verzorgen op alle mogelijke locaties.

Waarom kiezen voor ons?

De juiste mensen hebben bij jouw event is van uiterste belang. Zoals ze zeggen: “You never get a second chance to make a first impression.” Hier zijn onze voordelen op een rij:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Ons team staat voor je klaar! Bakkie doen?

Enkele opdrachtgevers

Wij werken samen met o.a.

Onze diensten

Andere Events

Image hover effect image

Fysieke
Events ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Green Screen
Studio ➜

Lees meer >>>

Image hover effect image

Creative
Content ➜

Lees meer >>>