Over ons

Reclamebureau

Wij geloven in kennis. In focus. In specialisme. Sinds Mitchell’s leiding vanaf 2012 groeide Deyval uit tot hét bedrijf met een visie voor de moderne (online) toekomst. Ons doel is om jouw bedrijf op de kaart te zetten en dat groeiproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om die reden zijn wij een full service reclamebureau: alle diensten in eigen huis om dé perfecte all-in-one oplossing voor bedrijven te kunnen bieden. Bakkie doen?

‘Stilstaan is achteruitgaan’.

Ons reclamebureau

Van cameramannen tot editors en website-ontwerpers tot SEO-marketeers. Reclamebureau Deyval is meer dan een succesvol en ervaren reclamebureau. Natuurlijk zijn we sterk in de combinatie van strategie en creativiteit, maar even trots zijn we op onze in-house service.

Hoe we onze klanten al jarenlang steeds weer 7 dagen per week van dienst zijn met al hun vragen en uitdagingen? Gewoon, doen! Deyval is een groep creatieve professionals die praktisch, online en offline, ontwerpen en content uitwerken naar een doeltreffend publiek voor jouw onderneming als merk. Als full service reclamebureau uit Zeewolde zetten we jouw onderneming op de kaart!
De wereld verandert snel en continue. Zeker op het gebied van communicatie is het snel schakelen en weten wat de markt beweegt. Doe je dat niet, dan ben je over een paar jaar ingehaald door al je concurrenten en is je achterstand lastig in te halen. Reclamebureau Deyval weet hoe je als merk sterk blijft en sterker wordt. Dus niet alleen voor nu, maar juist ook voor later.

Samen één.

Ons team, jouw partners.

Over ons

Wie wij zijn

We zijn een samengesteld team van jonge experts verenigd door één enkel doel; om merken en digitale ervaringen te creëren die impact hebben, cultuur vormgeven en mensen verbinden.

MH2_3466

Master Mitchell

Oprichter & Projectmanager

MH2_9766

Doener Daniel

Mede-eigenaar & Salesmanager

MH2_9646-2

Manager Mikal

Strategisch manager

Talentje Talitha

Talentje Talitha

Officemanager & Planner

GPE26_V1

Waanzinnige Wiebe

Video- & Dronetechnicus

MH2_9556

Mixer Mick

Videotechnicus

D3_7140-4

Sterke Sander

Videotechnicus

Robin van Buuren_SPF_9130-ps

Regelaar Robin

Audio- & Videotechnicus

Videoproductie Zeewolde noa van zetten

Nodige Noa

Video- & Fotograaf & Dronetechnicus

MH2_9209

Koning Kars

Audiotechnicus & Webdesigner & SEO’er

WhatsApp Image 2021-10-12 at 18.18.31

Ruisloze Ronald

Freelance audiotechnicus

GPE67_V1

Peter de Pro

Videotechnicus

P1090229

Creatieve Caitlin

Fotograaf & Social media director

Suze

Sunny Suze

Grafisch vormgeefster

MH2_0846

Baas Bodhi

Videograaf & AV-technicus

We create.

You couldn't get in better hands

reclamebureau zeewolde mitchell verhoef

En dan eindelijk officieel

Op papier is Mitchell sinds 2019 ondernemer, maar eigenlijk draagt hij deze pet al zijn hele loopbaan. Alhoewel wij ons dus pas veel later inschreven als een officieel reclamebureau, hebben wij al sinds 2012 ervaring opgebouwd.

Goede doelen

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om jezelf maatschappelijk in te zetten. Daarom zetten wij onze journalistieke- en videokennis in om voor o.a. de Lokale Omroep Zeewolde en Harderwijk TV (HK13) videoproducties te verzorgen.

HK13 TV logo Deyval
Lokale omroep Zeewolde logo Deyval
reclamebureau Deyval logo

We are here for you

Professioneel. Creatief. Doelgericht.

Chat openen
1
Vraagje? Stel ze gerust!
Vraagje? Stuur gerust een Whatsappje!